محمدرضا سهیلی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه امروزه صنعت گردشگری در جهان پر جاذبه و متنوع ظاهر شده است، اظهار کرد: در استان کرمانشاه نیز به عنوان عاملی برای توسعه از اهمیت اقتصادی و اجتماعی خاصی برخوردار است.
وی افزود: در استان کرمانشاه ظرفیتهای تاریخی، طبیعی، زیارتی و گردشگری زیادی داشته که در صورت بکارگیری بیشتر و مناسبتر آنها در امر گردشگری کمک زیادی به پیشرفت و توسعه در زمینه اقتصادی و اجتماعی خواهد کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه به اهمیت بالای سرمایهگذاری در این حوزه برای تحول، تصریح کرد: سرمایهگذاری در این راستا میتواند کمک کننده به امر تولید اشتغال و حل معضل بیکاری باشد.
سهیلی خاطر نشان کرد: یکی از عواملی که باعث شده تاکنون رشد مناسبی در حوزه گردشگری نداشته باشیم اعتبارات نامناسبی است که اغلب پاسخگوی نیاز این حوزه نبوده است.
وی ادامه داد: در حوزه بازار صنایع دستی استان کرمانشاه نیز در چند سال اخیر با توجه به شیوع ویروس کرونا بسیار مورد تأثیر قرار گرفت به طوری که تولید کنندگان را با مشکلات فراوانی روبهرو ساخت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با بیان اینکه کرونا خسارات زیادی به حوزه گردشگری و صنایع دستی وارد کرد، گفت: با این وجود در پی رفع این موانع اقداماتی انجام شده که شرایط در حال بهبود است و به رونق گردشگری در آینده امیدوار هستیم.
سهیلی با اشاره به اینکه در سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه اعتبارات خوبی تخصیص داده شد، عنوان کرد: اعتبارات امسال از منابع استانی برای ایجاد زیرساختها شرایط مناسبی داشته و در مقایسه با سال گذشته تقریباً رشد هشت برابری داشته است.
نظر شما